Datum: 19-09-2021 - 18:59
07
jun
'21
Hoera! De Strandrups mag weer rijden! Foto’s en filmpje.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Hoera! De Strandrups mag weer rijden! Foto’s en filmpje.

Er is het afgelopen jaar erg veel om te doen geweest, mocht de Strandrups wel of niet rijden?? Maar het is nu echt gelukt! (Lees hier over het verkrijgen van het kenteken) En vandaag was het dan zo ver! Onder een stralende zon kwam de eerste groep aan om kwart over 12.....

Met veel plezier werden de gasten in de Strandrups geladen, en kon men weer op weg voor een heerlijke rit op het strand. Na het bericht dat de Strandrups weer mocht gaan rijden stond de telefoon roodgloeiend en is de mail overstroomd. Reeds 100 ritten staan al geboekt voor de komende periode. 

Wilt u een rit reserveren met de Strandrups? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-46372208. Uiteraard zullen alle coronamaatregelen in acht worden genomen.

Foto’s en filmpje: BON

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.