Datum: 27-07-2021 - 08:47
08
jun
'21
BiebTalk Bram Bakker | Zo blijf je gezond.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

BiebTalk Bram Bakker | Zo blijf je gezond.

Volgens psychiater en auteur Bram is het slecht gesteld met onze gezondheid. We bewegen te weinig, eten te vet en hebben te veel stress. Tijdens de online BiebTalk op 17 juni van 20.00-21.15 uur geeft de psychiater praktische tips over hoe je een gezonde levensstijl ontwikkelt. Hij gaat ook dieper in...

op de effecten van bewegen, voeding en stress op het brein. “Met een aantal simpele handreikingen kun je het tij zelf keren. Zodat je je fitter voelt, gelukkiger bent en gezonder leeft”.

Bram Bakker is psychiater en auteur. Hij brak in 2003 door met Te gek om los te lopen; Misverstanden in de psychiatrie: een kritisch relaas over de (organisatie van) psychiatrie in Nederland. Er werden meer dan 20.000 exemplaren van het boek verkocht. Bakker is columnist bij Plus Magazine, en schrijft regelmatig voor HP/De Tijd en diverse landelijke dagbladen. Hij is de bekendste psychiater van Nederland en is als deskundige regelmatig te gast bij actualiteitenprogramma’s op radio en televisie.

Naast schrijver over psychiatrie is Bakker fervent hardloper en hij combineerde beide thema’s in zijn boeken 
De halve van Egmond (2006), Runningtherapie (2008) en New York New York (2009). Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Sport Psychologen en begeleidt en behandelt vaak topsporters.

Kaarten zijn te koop via www.bibliotheekbollenstreek.nl/biebtalk en kosten €5,00 voor leden en €7,50 voor niet-leden. Deze lezing is een samenwerking tussen de Bibliotheek Bollenstreek en Bibliotheek Oostland.

Praktische informatie
BiebTalk Bram Bakker | Zo blijf je gezond
Datum: 17 juni
Tijd: 20.00-21.15 uur
Locatie: Online
Deelname: €5,00 leden | €7,50 niet-leden
www.bibliotheekbollenstreek.nl/biebtalk

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.