Datum: 27-09-2021 - 06:13
06
jun
'21
Kleynkoor Academy: ‘We zijn er nog’.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Kleynkoor Academy: ‘We zijn er nog’.

“We zijn er nog” was de tekst in de uitnodiging voor alle leerlingen van Kleynkoor Academy. Er mag nog niet binnen gerepeteerd worden maar elkaar ontmoeten, bijpraten en vooruitdenken mag natuurlijk wel. En da gebeurde op zondag 6 juni tijdens de campagnedag....

Onder leiding van Sammy Uivel, social media deskundige, zijn de leerlingen zelf aan de slag gegaan met een PR-plan om in september een frisse start te maken met de huidige groep en het liefst ook nieuwe leerlingen. ‘Eindelijk weer zingen’ zei een leerling. ‘k heb het zo gemist’.

“THIS IS ME” is de titel van een workshopdag zang en dans die 12 september aanstaande georganiseerd wordt. Een dag die bol zal staan van plezier, samen repeteren, dansen en zingen met aansluitend een optreden in Noordwijk.

Houd de Kleynkoor socials in de gaten voor alle informatie.

Www.kleynkooracademy.nl  / Facebook / Instagram

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.