Datum: 27-07-2021 - 08:38
03
jun
'21
Voorstelling Diagnose K.I.N.D naar De Muze!
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Voorstelling Diagnose K.I.N.D naar De Muze!

Op initiatief van de vereniging De Oude Dorpskern brengt TheaterHuis Noordwijk op zondag 6 juni een familievoorstelling onder de titel Diagnose K.I.N.D. Helaas kan de voorstelling niet gespeeld worden in de zijtuin van de Villa Lindenhof, maar na de laatste versoepelingen van de coronabeperkingen kunnen we wel veilig in theater De Muze spelen....

We verplaatsen daarom de voorstelling van zondag 6 juni naar De Muze in Noordwijk aan Zee. Reeds gemaakte reserveringen blijven gelden.

De voorstelling wordt vier keer gespeeld: om 11.00uur, om 13.00uur, 15.00uur en om 17.00uur telkens voor maximaal 50 personen. Leden van de vereniging  Oude Dorpskern krijgen dit gratis aangeboden. Niet leden betalen €7,50 per volwassene en €5 per kind tot 12 jaar.

De nog geldende voorschriften vereisen dat online per mail gereserveerd moet worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal kaarten dat u wilt reserveren. U ontvangt vervolgens bericht van bevestiging van uw reservering. Afrekenen kan contant of per pin aan de balie.

Het verhaal gaat over Tommy en wordt gespeeld door de toneelgroep jongeren van het TheaterHuis Noordwijk en wordt ondersteund met live muziek: "Tommy wil in het drukke bestaan van zijn ouders en grootouders tijd vinden voor elkaar. Als dat niet lukt creëert hij zijn eigen plek waarin hij zich gelukkig voelt. Totdat de medische wereld hard ingrijpt en Tommy’s diagnose wordt vastgesteld. Er moet iets doorbroken worden. Maar wat en door wie?" Een actuele en vrolijke voorstelling met een bite, op een unieke locatie, voor het hele gezin of kind en grootouders!

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.