Datum: 29-07-2021 - 18:37
31
me
'21
Verkeersexamens groepen 7 en 8 in Noordwijk. (Foto’s en filmpje)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Verkeersexamens groepen 7 en 8 in Noordwijk. (Foto’s en filmpje)

Vandaag en morgen vinden de verkeersexamens plaats voor de groepen 7 en 8 in Noordwijk. Aangezien er vorig jaar geen verkeersexamens konden worden afgenomen, zijn dit jaar beide groepen aan de beurt. Ruim 400 kinderen nemen deel aan deze examens. Het verkeersexamen wordt georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland en de gemeente Noordwijk.....

Al vroeg verzamelden de eerste groep 7 en 8, van de Schapendel, op het parkeerterrein bij het zwembad. Wethouder Roberto ter Hark en kinderburgemeester Tess van Eijk spraken de kinderen toe. De aanwezige wijkagenten controleerden alle fietsen nog voor vertrek. 

Langs het parcours staan ouders om te beoordelen of alle kinderen zich goed aan de verkeersregels houden. Dit jaar houden ze de score bij via een iPad, daarmee zijn de uitslagen ook eerder binnen. Het schriftelijke examen is al eerder gedaan op de scholen. 

Foto’s en film: BON

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.