Datum: 29-07-2021 - 17:59
27
me
'21
KunstKlank collecteert via Cultuurfonds voor Kunst & Cultuur voor kinderen.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

KunstKlank collecteert via Cultuurfonds voor Kunst & Cultuur voor kinderen.

Ook dit jaar organiseert het Prins Bernhard Cultuurfonds voor alle lokale cultuur- en natuurinitiatieven een landelijke actie: een gemakkelijke mobiele collecte. Deze actie is voor de tweede keer mobiel, via appjes, mailtjes en social media en loopt vanaf 28 mei tot en met 5 juni 2021. KunstKlank doet aan de collecte mee om kunst & cultuur voor kinderen mogelijk te maken!...

Vanuit haar eigen productiehuis in Noordwijk ontwikkelt KunstKlank sinds 1998 artistieke concepten. KunstKlank heeft hierbij lokale producties met een landelijke uitstraling voor ogen, die onuitwisbare herinneringen achterlaten. En is mede hierdoor een uitstekend platform gebleken om jong talenten te helpen zich verder te ontwikkelen.
Al sinds de oprichting van KunstKlank heeft talentvolle lokale jeugd een belangrijke rol gespeeld bij de uitvoering van de succesvolle KunstKlank projecten. Kunst en cultuur zijn belangrijke elementen in de ontwikkeling van een kind.

Daarom organiseert KunstKlank deze zomer een familievoorstelling en kunstroute voor kinderen op Landgoed Calorama in Noordwijk. Bijdragen uit de collecte maken het mogelijk om dit plan tot leven te laten komen en bereikbaar voor alle kinderen in Noordwijk.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds organiseert al sinds 1946 de Anjeractie. Het is de oudste collecte van Nederland. Ieder jaar collecteren honderden organisaties voor hun vereniging én voor het Cultuurfonds. Vorig jaar is de actie voor het eerst mobiel georganiseerd: geen bussen en collectanten meer langs de deur. Het Cultuurfonds gaat op diezelfde voet verder. Het is veiliger voor de collectant én makkelijker voor de organisatie. Er is nog steeds grote noodzaak om lokale cultuurorganisaties te steunen. Vandaar dat het Cultuurfonds de hele opbrengst netto weer teruggeeft aan de organisaties die meedoen.

Hou de socials en website van KunstKlank in de gaten voor het laatste nieuws en deel onze berichten met je familie, vrienden, buren en socialmedia-kennissen. www.kunstklank.nl 

Foto: Wim Kersbergen (pr)

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.