Datum: 29-07-2021 - 17:10
25
me
'21
Ruim 250 deelnemers bij het SJC Broekhuyzen Pinkstertoernooi 2021.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Ruim 250 deelnemers bij het SJC Broekhuyzen Pinkstertoernooi 2021.

Het 4-tegen-4 toernooi is het ’s werelds grootste schoolvoetbaltoernooi. Dit toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door Voetbalvereniging SJC en heeft landelijke bekendheid.....

De ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus hebben gemaakt dat de organisatie van het Monskey 4-tegen-4 toernooi de editie 2020 helaas moest afgelasten.

Op maandag 24 mei, 2e Pinksterdag, organiseerde de SJC Jeugdopleiding een alternatief voor de SJC jeugdspelers en -speelsters met het SJC Broekhuyzen Pinkstertoernooi 2021. Een intern 4-tegen-4 toernooi.

Het toernooi draait vooral om plezier en saamhorigheid waarbij alle deelnemers bij voorbaat winnaars zijn.

Natuurlijk was er voor iedere deelnemer een aandenken. Uithanden van voorzitter Herman Meijvogel en Kees de Haas Jr., zoon van de grondlegger van het 4-tegen-4 voetbal, ontvingen alle kinderen een medaille en de winnende teams ook een trophy.

Met ruim 250 deelnemers kijkt de SJC Jeugdopleiding terug op (opnieuw) een zeer geslaagde voetbalactiviteit voor de jeugd.

De SJC Jeugdopleiding is dan ook super trots op alle spelers en speelsters, trainers, begeleiders, Corona-coördinatoren en andere vrijwilligers die het SJC Broekhuyzen Pinkstertoernooi 2021 én alle andere voetbalactiviteiten vanuit SJC samen keer op keer tot een groot succes maken.

(foto's SJC huisfotograaf Johanna Oskam)

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.