Datum: 29-07-2021 - 18:12
25
me
'21
Marjolein gaat fietsen voor het KWF, helpt u mee?
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Marjolein gaat fietsen voor het KWF, helpt u mee?

Marjolein Warmerdam uit Noordwijk gaat een heel eind fietsen voor het goede doel. Op 22 juli vertrekt zij vanuit Noordwijk naar het Drielandenpunt in Vaals. Dit doet ze niet zomaar. Ze vraagt met deze actie aandacht voor het mogelijk maken van meer onderzoek naar de verschrikkelijke ziekte kanker....

Helaas heeft zij in haar naaste omgeving al meerdere keren te maken gehad met deze ziekte en op dit moment ook.

Corona speelt een hele grote rol in onze samenleving, waardoor de aandacht voor kanker een beetje naar de achtergrond verdwijnt. Naast het krijgen van Corona heeft iedereen ook kans op het krijgen van een vorm van kanker. Helaas is voor kanker geen vaccin voorhanden.

Om toch de levenskansen te vergroten, is het van belang dat er onderzoek blijft plaatsvinden. Daar wil Marjolein heel graag haar steentje aan bij dragen, door te gaan fietsen.

Willen jullie met Marjolein meefietsen door haar te sponsoren? Alle opbrengsten gaan naar het KWF. Elke bijdrage is welkom. U kunt uw sponsoring storten op rekeningnummer NL 97 ABNA 0100455409 t.a.v. M.S.D.Warmerdam o.v.v. Drielandenpunt.

Namens Marjolein Warmerdam heel hartelijk dank. 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.