Datum: 27-07-2021 - 06:22
21
me
'21
Lionsclub Noordwijk haalt 8.500 Euro op voor Reddingsbrigade
Geschreven door Lionsclub

Lionsclub Noordwijk haalt 8.500 Euro op voor Reddingsbrigade

Al 100 jaar zorgt de Noordwijkse Reddingsbrigade (NRB) voor veiligheid op het Noordwijkse strand en de Noordzee. De club is niet meer weg te denken van het strand. Precies in dit jaar van het eeuwfeest krijgt de NRB een prachtig nieuw onderkomen op het strand. Het gebouw is al even in aanbouw en zal deze zomer worden opgeleverd....

Om haar werkzaamheden goed te kunnen doen, heeft de NRB behoefte aan een geavanceerde commandopost. Een flinke uitgave, waarvoor de Reddingsbrigade de Noordwijkse Lionsclub heeft benaderd. Voor de Lions een mooi doel en helemaal in de internationale gedachte “We Serve” en aansluitend bij het landelijke motto “Lions helpen!”

En helpen dat deden de Lions. Zij hebben in de afgelopen maanden in hun netwerk pakketten Rosé van het speciale merk “Plage du Nord” verkocht. Het was duidelijk dat het netwerk snakt naar mooie zomeravonden in de tuin, op het terras of op het strand. Deze unieke actie heeft namelijk 8.500 Euro voor de NRB opgeleverd. Hiermee kan de zo vurig gewenste commandopost worden aangeschaft. De cheque met dit bedrag wordt uitgereikt zodra het nieuwe gebouw gereed is en dit corona-veilig mogelijk is.

Lionsclub Noordwijk dankt alle deelnemers aan de actie voor het kopen van de Rosé en feliciteert de Noordwijkse Reddingsbrigade met hun eeuwfeest, nieuwe gebouw en de commandopost!

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.