Datum: 27-07-2021 - 07:09
22
me
'21
Palliam: Online lezing: ‘Goed nieuws brengen, hoe doe je dat?’
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Palliam: Online lezing: ‘Goed nieuws brengen, hoe doe je dat?’

Op woensdag 26 mei zal journalist en theoloog Hendro Munsterman van 19.30 tot 20.15 uur stil staan bij een christelijk fenomeen waar iedereen wel wat van vindt: evangeliseren. De één denkt direct aan een Jehova getuige en voor een ander zijn geitenwollen sokken en sandalen wat er in het hoofd op komt. De opdracht om uit te gaan...

over de hele wereld om ‘goed nieuws’ te brengen komt van Jezus zelf en is voor iedere christen bedoeld. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want bij menig christen en niet-christen gaan de wenkbrauwen omhoog wanneer het gaat om evangeliseren.

Want hoe doe je dat, durf je dat en zit de wereld erop te wachten? Op deze en andere vragen rondom ‘oude’ en ‘nieuwe’ evangelisatie zal door Munsterman worden ingegaan. Spannende materie dus waar zeker ook niet iedere gelovige even warm voor loopt.

Geïnteresseerd in hoe goed nieuws goed gebracht kan worden? Schrijf je dan in voor deze online lezing op www.palliam.nl

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 08 34 23. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.