Datum: 27-07-2021 - 06:48
18
me
'21
Bewoners Offem Zuid kiezen favoriete ontwerp speeltuin.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Bewoners Offem Zuid kiezen favoriete ontwerp speeltuin.

De gemeente Noordwijk richt een nieuwe speeltuin in aan de Schiewei in de woonwijk Offem Zuid. Bewoners en de kinderen uit de wijk konden via de website van de gemeente kiezen voor 1 van de 2 ontwerpen van de speelplek...

Bijna 200 bewoners en kinderen gaven hun voorkeur door. Met een duidelijke favoriet. Ontwerp 2 kreeg de meeste stemmen. Het middelpunt van dit ontwerp is een speeltoestel waar je in kan klimmen en via een glijbaan uit kan glijden. Een touwbrug verbindt de 2 torens van het toestel. Voor de kleinsten staat er straks een leuk speelhuisje. Verder komen er een wipstoestel, schommels en een toestel waar je in kunt draaien. Een mooie plek waar de kinderen straks heerlijk kunnen spelen.

Het streven is om de speeltoestellen nog deze zomer te plaatsen. We zijn daarbij afhankelijk van de levertijden bij de leverancier van de toestellen.

Foto: pr

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.