Datum: 29-07-2021 - 18:07
17
me
'21
Spannende, spetterende sponsoractie Fluks groot succes!
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Spannende, spetterende sponsoractie Fluks groot succes!

Afgelopen zaterdag organiseerde Fluks Korfbal een sponsoractie op het plaatselijke sportcomplex. Doel: zoveel mogelijk geld verzamelen om het oude speeltoestel te vervangen door een nieuwe. Maar liefst 50 kinderen hadden zich aangemeld om zo hun steentje bij te kunnen dragen aan dit goede doel. Voorafgaand aan dit spektakel...

hadden de kinderen een sponsorformulier meegekregen waarop ouders, familie en bekenden konden aangeven voor welk bedrag zij de deelnemer sponsorde, die dan op de bewuste zaterdag in 2 keer een kwartier zoveel mogelijk strafworpen moest zien te scoren!

Al met al werd het een groot succes, want in teams van 6 werden zinderende strafworpsessies afgewerkt, afgewisseld met poffertjes en limo. En aangezien de zon zich ook veelvuldig liet zien werd het met recht een stralende dag.

Resultaat: Maar liefst €2.600 werd opgehaald, waardoor het zo gewenst nieuwe speeltoestel spoedig te bewonderen zal zijn op het terrein van Fluks. Vermeldenswaardig is nog dat Marius (Fluks E3) de prijs ontving voor de deelnemers die het meeste geld ophaalde, en ook de voorzitter liet zich niet onbetuigd door een euro te sponsoren aan élke deelnemer!

Dank gaat uit naar de talrijke vrijwilligers uit alle geledingen van Fluks, die deze dag en dus uiteindelijk dit prachtige resultaat mogelijk maakte.

Foto: Marijke de Roode

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.