Datum: 29-07-2021 - 16:29
17
me
'21
De Meilandjes krijgen een eigen taart in samenwerking met de Patisserie van Huis ter Duin.
Geschreven door Huis ter Duin

De Meilandjes krijgen een eigen taart in samenwerking met de Patisserie van Huis ter Duin.

De familie Meiland, bekend van o.a. Chateau Meiland en Ik Vertrek, heeft samen met de Patisserie van Huis ter Duin een heerlijke taart samengesteld. Ze hebben gekozen voor een bavaroise van rood fruit, sacherbiscuit en vanille cremeux, omhuld door een pure Valrhona chocolade mousse. Geheel in stijl afgemaakt...

met een mooie glanzende cacaospiegel en gouden chocolade accenten. De taart is voor 8 personen. Voor degene die liever iets kleins bestellen, hebben ze ook gedacht aan een heerlijk gebakje. De taart en het gebak is te bestellen via de webshop www.patisseriehuisterduin.nl 

Voorbereiding
Uiteraard was de familie nauw betrokken bij de voorbereidingen van hun eigen zoetigheden. Ze hebben een kijkje achter de schermen gekregen en hebben gezien hoe alle creaties worden gemaakt. Ze hebben uitgebreid geproefd en samen zijn ze tot een heerlijk luchtig gebakje en taart gekomen.

Over Patisserie Huis ter Duin
Al meer dan 25 jaar kunnen de gasten van Grand Hotel Huis ter Duin genieten van onze huisgemaakte patisserie. Van taarten voor kleine familiegelegenheden tot aan de welkomstpresentjes voor op de kamers. Bij Grand Hotel Huis ter Duin komen deze zoetigheden stuk voor stuk uit onze eigen patisserie.

Patisserie items die voor 17:00 besteld zijn, kunnen de volgende dag bij de receptiedesk van Huis ter Duin worden opgehaald op het afgesproken moment.

W: www.patisseriehuisterduin.nl 

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T: 071-3651228

A: Koningin Astrid Boulevard 5, 2202 BK, Noordwijk

Foto: PR

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.