Datum: 29-07-2021 - 17:11
16
me
'21
Beach Clean Up Tour loopt vandaag van Noordwijk naar Katwijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Beach Clean Up Tour loopt vandaag van Noordwijk naar Katwijk.

Daan Strang en Steef de Ruijter lopen ook deze zomer weer de hele Nederlandse kust af om zwerfafval te rapen. Zij doen dat ‘ploggend’. Ploggen is een combinatie van actief bezig zijn en plastic/afval oprapen. Zij doen dit met mensen die zich hebben aangemeld om mee te lopen.....

Vandaag was de etappe Noordwijk-Katwijk aan de beurt. Meer dan 70 mensen hadden zich aangemeld, een record vergeleken met vorig jaar. Na een warming-up door Anke Hazeleger van Sportief in het Groen en een flinke peptalk van Daan vertrok iedereen voor de etappe. Met zakken, grijpstokken en handschoenen gingen de lopers op pad om de Noordwijkse kust weer een stuk schoner te maken.

Wilt u ook een etappe mee doen langs de Nederlandse kust of meer informatie over de Beach Clean Up Tour, klik dan op deze link.

Foto’s en film: BON 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.