Datum: 17-06-2021 - 01:19
12
me
'21
Motorrijder knalt tegen zijkant auto op de Van Berckelweg.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Motorrijder knalt tegen zijkant auto op de Van Berckelweg.

Vanmiddag rond vijf uur vond er een ongeval plaatst op de Van Berckelweg in de richting van Voorhout. Een auto remde af, de motorrijder die er achter reed had dat te laat in de gaten. Hij schoof langs de rechterkant van de auto en viel op de weg.....

Flinke schade aan de motor was het gevolg. De auto had wat schade aan de zijkant. De verwondingen leken mee te vallen en de motorrijder vond de komst van een ambulance niet nodig. De politie heeft de weg snel vrij gemaakt door de motor in de berm te stallen en de auto verderop bij de bushalte te laten parkeren. Zodoende had het verkeer maar korte tijd hinder van het ongeval.

De politie heeft geassisteerd bij het papierwerk.De motorrijder gaf aan dat hij toch naar een dokter wilde omdat hij last had van zijn hand. De politie heeft de man thuis gebracht, waarna hij contact kon opnemen met de huisartspost. 

Foto's: BON

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.