Datum: 29-07-2021 - 17:48
12
me
'21
Wapeninleveractie Drop-it, lever je slag-, steek- of stootwapens in bij bureau Noordwijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Wapeninleveractie Drop-it, lever je slag-, steek- of stootwapens in bij bureau Noordwijk.

Van maandag 17 mei tot en met zaterdag 22 mei kun je zonder in de problemen te komen je slag-, steek- of stootwapens droppen bij het politiebureau aan de Duinwetering. Drop-it. Gewoon doen....

Drop-it op de Duinwetering

Tijdens de wapeninleveractie Drop-it kunnen jongeren uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk hun slag-, steek- of stootwapens in inleveren zonder strafrechtelijke consequenties. Ze kunnen terecht bij het politiebureau aan de Duinwetering 101 in Noordwijk. 

Drop-it misschien in Katwijk

Vinden ze het vervelend om daar toch gezien te worden. Dan is het goed te weten dat ze met hun slag-, steek- of stootwapens op elk bureau binnen de eenheid Den Haag terecht kunnen. In Katwijk bijvoorbeeld. Bij het bureau aan de Piet Heinlaan 140. 

Iedereen is welkom

Hoewel de actie vooral is gericht is jongeren en hun ouders, is iedereen tijdens de wapeninleveractie welkom om hun slag-, steek- of stootwapens anoniem inleveren.

Wapen en munitie laten ophalen 

Vuurwapens en munitie waar je vanaf wil? Bel 0900 – 8844 voor het maken van een afspraak voor het ophalen van vuurwapen(s) en munitie. 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.