Datum: 29-07-2021 - 11:30
08
me
'21
Nieuwste thriller Thomas Olde Heuvelt speelt zich af in Noordwijk en Katwijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Nieuwste thriller Thomas Olde Heuvelt speelt zich af in Noordwijk en Katwijk.

Na een vreselijk saai coronajaar is er eindelijk weer eens wat spannends in Noordwijk en Katwijk gebeurd. Op weg naar het Northgo College in Noordwijk ontdekten twee Katwijkse scholieren, Luca Wolf en Emma Reich, een achttiende-eeuws zeilschip in het bollenveld. Het schip, de Orakel, bleek een spookschip te zijn....

Drie leerlingen van het Northgo College en vijf agenten van het Noordwijkse politiekorps zijn op mysterieuze wijze in het schip verdwenen. De geheime dienst staat voor een groot raadsel. Ze wilde de vermissingszaak, in eerste instantie, in de doofpot stoppen. Maar dankzij Thomas Olde Heuvelt mogen we deel uit maken van dit spannende avontuur.

Zet daarom koers naar de boekhandel of de bibliotheek om dit mooie boek in huis te halen. Of gooi je trossen los en stap op je fiets om de plaatsen in Noordwijk en Katwijk te bezoeken die in deze thriller voorbijkomen. Je vindt ze hier: ap.lc/cociW / ap.lc/oGbG7.

Je kunt het boek ook winnen. Maak een foto van je zelf op één van deze locaties en post hem op Instagram of Facebook. Of laat je vereeuwigen met met mammoet Nunyuninni in Naturalis of met een stokoude boot in Katwijk. Maak hierbij gebruik van één van deze hashtags #OrakelNoordwijk of #OrakelKatwijk. Wie weet kun jij eerdaags een exemplaar van dit zinderende boek ophalen bij een van de boekwinkels in Noordwijk, Noordwijkerhout of Katwijk.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.