Datum: 14-05-2021 - 02:14
04
me
'21
Succesvolle golfdag levert liefst €5000 op voor De Honingraat.
Geschreven door Tespelduyn

Succesvolle golfdag levert liefst €5000 op voor De Honingraat.

Op Koningsdag organiseerde Golfbaan Tespelduyn een golfdag voor het goede doel, De Honingraat. Tijdens deze dag waren de scorekaarten van de golfers ook hun lot voor de loterij. Bij het inleveren van de scorekaarten konden de golfers een vrijwillige bijdrage doen voor De Honingraat. Naast een vrijwillige...

bijdrage was er een veiling met drie mooie kavels en kon men meedoen aan de Neary- wedstrijd. Deze activiteiten samen hebben geleid tot een mooie opbrengst van liefst € 5.000.

De Honingraat, het dienstencentrum in Noordwijkerhout voor kinderen van 2 tot 18 jaar met verstandelijke of meervoudige beperkingen, had de wens voor een aangepaste duo-fiets. De medewerkers en kinderen waren dolblij verrast met de mooie opbrengst. “Met dit bedrag kunnen we zelfs twee duo-fietsen verzilveren en wij zijn Tespelduyn dan ook enorm dankbaar’’, aldus de opgetogen Honigraat-manager Dieuwke van der Plas. “De duo fietsen zijn een waardevolle aanvulling en wij zijn hierdoor in staat om extra activiteiten aan te bieden aan twee leeftijdsgroepen”.

Bij De Honingraat worden de kinderen velerlei activiteiten aangeboden, rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Alle activiteiten zijn er zoveel mogelijk op gericht om de kinderen in hun ontwikkeling te stimuleren.

Op de foto: Dieuwke van der Plas (links) krijgt de cheque overhandigt van restaurant manager Joyce Nederstigt 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.