Datum: 29-07-2021 - 12:03
08
me
'21
Bewust in de bieb: Angela Roelen over Verbindende communicatie.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Bewust in de bieb: Angela Roelen over Verbindende communicatie.

Bewust in de bieb is een reeks online interactieve lezingen georganiseerd door Bewust Bollenstreek en de Bibliotheek Bollenstreek. Een enthousiaste co-creatie om mensen te informeren en inspireren in een bewuster leven. Beide organisaties willen graag kennis delen en mensen elkaar laten ontmoeten....

De eerste lezing wordt op 21 mei van 9.30-11.00 uur online gegeven door Angela Roelen, oprichter van Bewust Bollenstreek en coach/opsteller in haar praktijk LiefdeWerk. Ze begeleidt mensen individueel, stellen en groepen in zelfliefde en samenliefde. Al haar werk staat in het teken van verbinding en dat is dan ook precies waar haar lezing over zal gaan: verbindende communicatie.

Angela: “Ik zet me graag in voor een liefdevollere samenleving. Liefde kun je niet leren, communiceren wél. We zíjn Liefde, maar ergens zijn we als mens afgedwaald en vanuit ons hoofd gaan leven. We mogen weer terugkeren naar de Liefde en landen in ons hart én leren om van daaruit met elkaar te communiceren. Het belooft een hartverwarmende lezing te worden over gevoelens, verlangens en liefde, met verrassend praktische oefeningen om ánders te leren communiceren met jezelf en met anderen. Met als enige doel om de Liefde in de Bollenstreek te laten stromen.”

Aanmelden voor deze lezing kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl. Kaarten kosten €2,50 voor leden en €3,50 voor niet-leden.

Praktische informatie

Bewust in de bieb | Angela Roelen over Verbindende communicatie

Datum: 21 mei

Tijd: 9.30-11.00 uur

Locatie: Online

Deelname: €2,50 leden | €3,50 niet-leden

Aanmelden: www.bibliotheekbollenstreek.nl 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.