Datum: 14-05-2021 - 03:04
05
me
'21
Online Koffie+: Leefstijlverandering en ons brein.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Online Koffie+: Leefstijlverandering en ons brein.

Tijdens de online Koffie+ van 20 mei is voedingsdeskundige Isabelle Groenstege te gast. Zij gaat het hebben over Leefstijlverandering en ons brein. We weten vaak heel goed wat gezonde voeding is en dat meer bewegen en ontspanning goed voor ons zijn. We willen graag een gezondere leefstijl. Toch lukt het ons...

vaak niet om onze leefstijl te veranderen op de lange termijn. Wat maakt het toch zo moeilijk om onze leefstijl te veranderen?

Door beter te begrijpen hoe ons brein werkt, kunnen we ons gedrag makkelijker en duurzamer veranderen. Ze vertelt over de opbouw van ons brein en wat er daarin gebeurt als er grote aanpassingen in onze leefstijl gemaakt worden. Isabelle zal ook ingaan op bewuste en onbewuste voedselkeuzes, hoe de supermarkt inspeelt op ons onbewuste brein en hoe dit thuis ook kan worden gedaan om tot gezondere voedselkeuzes te komen. Daarnaast geeft Isabelle tips over nieuwe gewoontes aanleren.

Deelname is gratis, maar wel graag vooraf aanmelden via www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Praktische informatie

Online Koffie+ | Leefstijlverandering en ons brein

Datum: 20 mei

Tijd: 10.30-12.00 uur

Locatie: Online

Deelname: Gratis

Aanmelden: www.bibliotheekbollenstreek.nl

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.