Datum: 28-09-2023 - 02:31
03
me
'21
 Overeenkomst met Campri voor woningbouw in Offem Zuid ondertekend.
Geschreven door Gemeente Noordwijk
Foto's Redactie BON

 Overeenkomst met Campri voor woningbouw in Offem Zuid ondertekend.

Burgemeester Wendy Verkleij tekende op 29 april 2021 een overeenkomst met Campri voor de bouw van woningen en appartementen in Offem Zuid. In de nieuwbouwwijk Offem Zuid komen circa 700 woningen. Het eerste deelgebied in deze nieuwbouwwijk is inmiddels bewoond. Andere deelgebieden zijn volop in ontwikkeling. Campri is eigenaar van de gronden vanaf de huidige nieuwbouw tot aan de N206....

Woningbouw 

Campri realiseert zo’n 423 woningen op Offem Zuid. Dit gebeurt in fasen. De eerste fase is het terrein vanaf de huidige nieuwbouw tot aan de Achterweg. Hier realiseert Campri circa 100 woningen en 48 appartementen in verschillende segmenten (vrije sector en sociaal). Ook gaat het Gastenhuis zich hier vestigen. Het Gastenhuis biedt opvang aan mensen met dementie in een kleinschalige setting.

De woningen worden ontworpen door Hoogeveen Architecten en architectenbureau Van Manen. Thunnissen bouwt de woningen. 

Foto: PR

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.