Datum: 14-05-2021 - 02:52
01
me
'21
Shop-in-Shop Dorp37 officieel geopend.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Shop-in-Shop Dorp37 officieel geopend.

Vanmorgen is de nieuwe winkel Shop-in-Shop Dorp37 in de Dorpsstraat in Noordwijkerhout officieel geopend. De afgelopen weken was de winkel reeds geopend op afspraak, maar nu met de versoepelingen kon de winkel dan eindelijk ècht open....

De winkel is gevestigd in het hart van de Bollenstreek aan de Dorpsstraat 37a te Noordwijkerhout. U kunt er terecht voor producten op het gebied van design, fairtrade, cadeau's, interieur en accessoires. Alles draait om beleving, kom gezellig langs.

Dorp37 biedt ondernemers de mogelijkheid om een winkel in de Bollenstreek te starten. Elke ondernemer heeft een gedeelte van het pand tot zijn beschikking en kan daar zijn/haar producten presenteren. Het assortiment van Dorp 37 is daarom divers en uniek. Bent u geïnteresseerd in het huren van een ruimte vul dan het formulier in en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.