Datum: 14-05-2021 - 03:59
02
me
'21
Voor jouw straat, buurt of dorp een Tip, wens of idee? Op het Tips platform kun je er iets mee!
Geschreven door Puur Noordwijk

Voor jouw straat, buurt of dorp een Tip, wens of idee? Op het Tips platform kun je er iets mee!

Omdat het waardevol is te weten en te begrijpen wat er precies speelt in de dorpen, wijken, buurten en straten heeft PUUR een digitaal Tips-platform gelanceerd. Op het platform hebben alle inwoners van de gemeente Noordwijk de mogelijkheid eenvoudig hun Tips, wensen en ideeën kenbaar te maken. Voor de hele gemeente, een specifiek dorp of juist voor hun eigen buurt of directe omgeving en straat....

Met als subtitel - Powered by PUUR- is er een open, laagdrempelige platformgebouwd waarmee inwoners uit alle woningen, straten, buurten en dorpen AANDACHT kunnen vragen hoe en waar het in onze gemeente beter kan en beter moet. Wat kan er beter aan groen, parkeerruimte, verlichting, winkels bij jou in de buurt? Of in de zorg en het onderwijs? Of bij parkeer- en hondenbelasting. Woonruimte voor starters en toerisme… Juist inwoners weten natuurlijk van dichtbij wat er speelt binnen onze gemeente. Met hun goede ideeën, wensen en Tips gaat PUUR daar mee aan de slag.

Elke Tip telt!

Na de zomer worden van alle Tips een mooie wensenlijst gemaakt van en voor alle inwoners van de gemeente Noordwijk. Dat wordt mede de basis van het PUUR programma voor de verkiezingen in maart 2022. Heel concreet en heel vanuit alle (uit)hoeken van de gemeente. En daar is de beste input voor nodig. Want des te beter de ideeën, des te meer partijen zich achter de wensen van de inwoners zullen scharen. Over dat pakketwensen hoeven we dan na de verkiezingen geen discussie meer te voeren. Dat is de gedachte. Die kunnen worden uitgevoerd. Andere zaken, waar bijvoorbeeld meerverschil van mening over is, worden wel besproken. Dat is het idee achter deze aanpak. En zo krijgen we meer besluiten waar inwoners echt iets aan hebben.

Het platform is eenvoudig te bereiken via de onderstaande links en werken prima op mobiel, tablet of een laptop en de gewone desktop computer. Gemakkelijk voor iedereen!

Alle inwoners kunnen op het platform ook kijken en goede tips, wensen of ideeen van anderen kan men ondersteunen via een Smiley op ieder ingezonden idee. Dan zien we waar veel bijval voor is.

www.mijnnoordwijkerhout.tips

www.mijndezilk.tips

www.mijnnoordwijk.tips

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.