Datum: 14-05-2021 - 03:35
01
me
'21
Stem op KunstKlank Club van het jaar 2021.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Stem op KunstKlank Club van het jaar 2021.

Tot 24 mei kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete cultuur- én sportclub van het jaar, een actie van Rabo ClubSupport. Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren, dansen of kunst maken. En waar talent opgeleid wordt....

Samen bereik je meer dan alleen en dáárom is verenigen zo belangrijk.

Het is zonder twijfel een uitdagend jaar geweest voor alle sport- en cultuurclubs. Maar het verenigingshart klopt als nooit tevoren. De één ontwikkelde kleinschalige concerten. De ander organiseerde wedstrijdjes voor kinderen, zette een online veiling op om de clubkas te spekken, bood het lokale zangkoor de mogelijkheid om buiten op de overdekte tribune te repeteren of deed boodschappen voor buurtbewoners. Kortom, sportclubs en cultuurverenigingen lieten zich het afgelopen jaar massaal van hun meest creatieve kant zien. Om extra inkomsten te creëren in een tijd waarin bijna alle activiteiten wegvielen, maar ook om in verbinding te blijven met hun leden en buurt. Deze clubs verdienen een podium.

KunstKlank is genomineerd voor Club van het Jaar omdat.... KunstKlank dromen zichtbaar maakt en talenten ontwikkelt door muzikale kunstproducties te verbinden aan unieke locaties, met een hecht, energiek team met 150 vrijwilligers waar je graag bij wilt horen. Deze zomer laten jonge talenten DE NIEUWE WERELD zien op het Landgoed Calorama Noordwijk.

Help hen hun dromen zichtbaar te maken en stem op KunstKlank via de website www.clubvanhetjaar.nl of gebruik deze link.

Foto: Monica Stuurop

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.