Datum: 29-07-2021 - 12:04
22
apr
'21
1 april grap leidt tot vragen aan het college.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

1 april grap leidt tot vragen aan het college.

De 1 april grap die u heeft kunnen lezen op BlikOp Noordwijk (Inwoner neemt heft in eigen hand en verft doppen wit in de Raadhuisstraat) heeft tot vragen geleidt van Lijst Salman aan het college.....

Vragen van Lijst Salman aan het college:

Recent is op ludieke wijze aandacht gevraagd voor de nog steeds zeer risicovolle situatie op de route over het Raadhuisplein.

Via een nieuwswebsite kanaal en de daarbij behorende social media kanalen met vele volgers is daar aandacht aan besteed, met als gevolg dat een ieder die zich herkende in de geschetste problematiek reactie heeft gegeven en het bericht meer dan 5000 keer gelezen is via de betreffende nieuwswebsite.

Vragen

1. Hoeveel klachten ontvangt de gemeente over de niet goed zichtbare doppen?

2. Deelt het college de mening van lijst Salman Noordwijk dat als de doppen van een witte kleur worden voorzien, dat de wegafscheiding beter zichtbaar is?

3. Is het mogelijk om de doppen van een witte kleur te voorzien, zodat de doppen beter zichtbaar zijn voor alle weggebruikers?

4. En waarom is er nog geen actie ondernomen gezien de grote hoeveelheid reacties, waarbij opgeroepen werd door de inwoners om hieraan gehoor te geven?

Fractie van Lijst Salman Noordwijk

Kim Smeltink Frans van Kouwen

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.