Datum: 27-09-2021 - 06:24
21
apr
'21
CDA en LSN inventariseren verkeersknelpunten in de gemeente Noordwijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

CDA en LSN inventariseren verkeersknelpunten in de gemeente Noordwijk.

Verkeersveiligheid is voor veel mensen in de gemeente Noordwijk een belangrijke zaak. Dit blijkt wel uit de vele mails, apps en telefoontjes die verschillende raadsleden hierover krijgen. Daarom hebben Kim Smeltink van Lijst Salman Noordwijk en Sebastiaan Duivenvoorde van CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk...

het initiatief genomen om een inventarisatie  te maken van verkeersknelpunten in De Zilk, Noordwijk en Noordwijkerhout.

Duivenvoorde: ‘’Tijdens de vorige collegeperiode is er door het CDA een inventarisatie gedaan van verkeersonveilige punten in de voormalige gemeente Noordwijkerhout, dit heeft destijds heel veel reacties opgeleverd en veel verkeersonveilige punten zijn ook aangepakt’’. ‘’Omdat dit toch zeker wel 4 jaar geleden is vinden wij het tijd voor een nieuwe inventarisatie, dit keer in de nieuwe gemeente Noordwijk’’.

Smeltink: ‘’het lijkt ons een goed idee om dit samen op te pakken zodat de gemeente weet heeft van de onveilig situaties en hier maatregelen kan nemen’’.

Inwoners van de gemeente Noordwijk worden opgeroepen verkeersonveiligheid situaties te melden door het opgeven van een situatie met straatnaam (liefst met bijgevoegde foto) bij Kim of Sebastiaan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Nog voor de zomer zullen de raadsleden de inventarisatie overhandigen aan het college.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.