Datum: 14-05-2021 - 02:02
15
apr
'21
Man uit water gered door voorbijgangers in Noordwijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Man uit water gered door voorbijgangers in Noordwijk.

Een man in een scootmobiel is donderdagmiddag 15 april te water geraakt aan de Nachtegaalslaan in Noordwijk. Het ongeval gebeurde iets voor half drie in de middag. De man kwam met zijn scootmobiel in de berm terecht. Door het tegensturen kantelde de scootmobiel en viel de man eraf, hij kwam in het water terecht....

Twee voorbijgangers, die na het voorval er een nat pak aan overhielden gingen het water in om de man van de scootmobiel uit het water te halen. Tevens werden de hulpdiensten in kennis gesteld. Naast de politie reed ook een ambulance mee. Het lukte om de man op de kant te krijgen nog voordat de hulpdiensten ter plaatse waren waarna hij door de hulpdiensten in zijn scootmobiel werd teruggezet.

Onder begeleiding van ambulancemedewerkers werd de te water geraakte man naar de ambulance gereden. Aldaar werd hij medisch onderzocht op letsel. Na onderzoek bleek dat de man geluk heeft gehad, hij raakte op een schaafwond op zijn hoofd en een nat pak na niet gewond. De scootmobielrijder kon vervolgens zijn weg naar huis vervolgen.

De scootmobiel zelf raakte niet te water, dat zorgde er in ieder geval voor dat het karretje gespaard bleef.

foto’s: BON

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.