Datum: 14-05-2021 - 04:04
15
apr
'21
De Jong Kampeer en Recreatie zet wandelen in de Bollenstreek op de kaart.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

De Jong Kampeer en Recreatie zet wandelen in de Bollenstreek op de kaart.

Het initiatief van De Jong Kampeer & Recreatie, om het wandelen in de Bollenstreek nog meer op de kaart te zetten, begint zijn vruchten af te werpen. De wandelroute Bollenstreekwandeling, die door DE JONG online werd gezet, is in korte tijd al meer dan 50.000x bekeken. Ook hun Facebook-groep 'Wandelen en foto’s in de Bollenstreek' groeit gestaag door. De groep, die nog geen maand actief is, heeft onlangs zelfs al de 2.000 leden gepasseerd....

Als dé outdoorspecialist van de Bollenstreek, heeft DE JONG zich als doel genomen, om het wandelen in de Bollenstreek nog meer op de kaart te zetten. Wandelen is niet voor niets de populairste sport van Nederland en zowel jong als oud trekt er tegenwoordig graag op uit. Het is het hele jaar door prachtig wandelen in de Bollenstreek, maar zeker in deze periode is het genieten. De voorjaarsbloeiers, de tulpen, hyacinten en narcissen, staan volop in bloei.

Vandaar ook dat DE JONG nu zelf een wandelroute heeft uitgewerkt, die laat zien hoe prachtig de streek op dit moment is. Langs de route zijn diverse parkeerplaatsen, take aways, toiletten en leuke activiteiten te vinden, die met de streek te maken hebben. Zo loop je langs Tulip Experience Amsterdam, The Tulip barn, Kasteel Keukenhof en de Pluktuin van S. Pennings.

Op de website van DE JONG vind je een uitgebreid blog over de Bollenstreekwandeling. In dit blog staat onder andere het Google Maps kaartje met de route, maar ook een uitleg over de diverse bloemen die langs de route te vinden zijn. Ook staat er duidelijk aangegeven waar je kan parkeren en lees je meer over de activiteiten en take aways langs de route. Wil je genieten van de geuren en kleuren die de Bollenstreek te bieden heeft? Trek er dan nu op uit!

De Bollenstreekwandeling bekijken, doe je hier:

www.dejongrecreatie.nl/blog/bollenstreekwandeling-door-de-jong-kampeer-recreatie/

Aanmelden voor Facebookgroep, doe je hier:

www.facebook.com/groups/wandelenindebollenstreek

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.