Datum: 14-05-2021 - 03:13
15
apr
'21
Gemeente Noordwijk in memoriam: Oud-gemeentesecretaris Rinus Adriaanse en oud-griffier Huub Kolen.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Gemeente Noordwijk in memoriam: Oud-gemeentesecretaris Rinus Adriaanse en oud-griffier Huub Kolen.

Met veel verdriet hebben wij kennis genomen van het plotseling overlijden van onze oud-gemeentesecretaris M.J. (Rinus) Adriaanse....

De inzet van Rinus Adriaanse voor de gemeentelijke organisatie van Noordwijkerhout was van bijzondere waarde. Hij werd in 1979 op 35-jarige leeftijd benoemd tot gemeentesecretaris en vervulde de functie maar liefst 22 jaar (tot 2001). 

Rinus Adriaanse wordt herdacht als gedreven en kundig, maar ook als iemand die relativerend en met de nodige humor te werk ging. Wij wensen zijn nabestaanden veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.

Oud-griffier Huub Kolen overleden

Met veel verdriet hebben we kennis genomen van het plotseling overlijden van onze oud-griffier H.C.A. (Huub) Kolen.

Huub Kolen heeft zich in de periode 2006-2015 op een zeer verdienstelijke wijze ingezet voor de gemeente Noordwijk. Vanaf 2006 als plaatsvervangend griffier/commissiegriffier en vanaf 2008 als griffier. 

Huub Kolen was ervaren en maatschappelijk betrokken. Zo was hij niet alleen ambtenaar, maar tussen 1982 en 1990 ook raadslid en wethouder van de voormalige gemeente Sint Maarten. 

Huub Kolen wordt in Noordwijk herdacht als een betrokken en kundige griffier met een warm hart. Wij wensen zijn nabestaanden veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies. 

Het gemeentebestuur van Noordwijk

W.J.A. Verkleij, burgemeester

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.