Datum: 14-05-2021 - 02:59
15
apr
'21
‘Zadelpijn voor Dementie’ is gestart in Leeuwarden voor de Elfstedentocht op de fiets.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

‘Zadelpijn voor Dementie’ is gestart in Leeuwarden voor de Elfstedentocht op de fiets.

‘Zadelpijn voor Dementie’ is gisteren afgereisd naar Leeuwarden. De mannen hebben een goede nacht gehad en zijn vanmorgen vertrokken voor de eerste kilometers op de fiets. Al eerder moest navigator en soigneur Krijn zich al afmelden voor de tocht der tochten en helaas liet zijn vervanger Marco gisteren weten...

ook niet mee te kunnen door omstandigheden. Vanmorgen dus vijf mannen aan de start.

De tocht gaat vandaag van Leeuwarden naar Balk en doen ze o.a. de plaatsen Goutum, Wytgaard, Mantgum, Boazum, Scharnegoutum, Folsgaren en Ruigahuizen aan dus dat gaat een gekkenhuis worden. Naar verluidt hebben al deze dorpen uitgepakt met versieringen en worden speciaal voor de komst van de mannen alle kroegen opengegooid. Dat belooft dus wat.

Vanmorgen waren de heren live op Facebook waar ze de start aankondigden. Regelmatig zullen zij een update houden over de vorderingen.

‘Zadelpijn voor Dementie’ zamelt geld in voor de dementie afdeling van Marente Jeroen. Klik hier voor het artikel met alle informatie.

Klik hier voor de facebook pagina ‘Zadelpijn voor Dementie’.

Blik Op Noordwijk wenst de mannen een goeie reis!

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.