Datum: 14-05-2021 - 03:31
14
apr
'21
Koningsdag programma in Noordwijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Koningsdag programma in Noordwijk.

Net als vorig jaar kan er helaas nog niet Koningsdag gevierd worden zoals we dat graag zouden doen. Geen traditionele aubade in de Hoofdstraat, geen kindervrijmarkt en geen Grentpop. Niettemin heeft de Oranjevereniging van Noordwijk heel veel leuke activiteiten kunnen verzinnen waar iedereen van jong tot oud aan mee kan doen.....

Alle kinderen worden uitgenodigd om om 10.00 uur buiten te spelen. Dit is een landelijke actie. Speel op de stoep, in de tuin, in de speeltuin of in je buurt. Veilig, verstandig en op afstand. 

Uiteraard mag vroeg in de ochtend bij zonsopgang de vlag met oranje wimpel uitgehangen worden. Om 8.00 zal er trompetgeschal zijn vanaf de Oude Jeroenstoren. Dit wordt verzorgd door Fanfarekorps Excelsior.

Sportverenigingen in Noordwijk bieden sport- en spelgames aan voor de jeugd. Er is een mountainbike trail en jeugd kan inschrijven voor een graffiti workshop.  

Je kan mee doen met de Koningsdag fiets-/wandeltocht door koninklijke straten en plekken in Noordwijk. 

Daarnaast zijn er bij diverse ondernemers uit Noordwijk Koningsdag thuisborrel pakketten te koop, is er een online Koningsdag bingo  en een online Oranje pub quiz. 

Kijk op de poster welke activiteiten er allemaal zijn en hoe je je kunt inschrijven. Voor een aantal activiteiten geldt: vol = vol.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.