Datum: 14-05-2021 - 02:10
09
apr
'21
Nieuwe buurt- en wijkindeling voor de gemeente Noordwijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Nieuwe buurt- en wijkindeling voor de gemeente Noordwijk.

De voormalige gemeenten Noordwijk en Noordwijkerhout/De Zilk hadden een eigen buurt- en wijkindeling. Vanwege de fusie worden deze indelingen samengebracht. Het college moet deze nieuwe buurt- en wijkindeling vaststellen en de gemeenteraad is hierover geïnformeerd. Het overzicht van de wijken en buurten van de voormalige gemeente Noordwijk was al gebaseerd op de richtlijnen van het CBS....

De voormalige gemeente Noordwijkerhout/De Zilk had nog niet zo'n indeling. Voor de nieuwe gemeente Noordwijk is nu een nieuwe indeling gemaakt. Deze indeling is gebaseerd op de richtlijnen van het CBS.

Het CBS en de verschillende teams en clusters binnen de gemeente gebruiken de buurt- en wijkindeling. De nieuwe buurt- en wijkindeling geeft een helder overzicht. Het is belangrijk om één dezelfde buurt- en wijkindeling te hanteren.

Foto's gemeente Noordwijk nieuwe buurt- en wijkindeling.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.