Datum: 12-04-2021 - 01:58
08
apr
'21
Bibliotheek Online Walk & Talk 'Werken naar je dromen en doelen'.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Bibliotheek Online Walk & Talk 'Werken naar je dromen en doelen'.

Tijdens de online Walk & Talk van maandag 12 april van 19.30-21.00 uur gaan deelnemers samen met Max Ohlenschlager aan de slag met hun dromen en doelen en worden de eerste stappen hiernaartoe verkend. Soms heb je wensen, doelen en ambities die je maar blijft uitstellen. Een bepaalde baan,...

een opleiding of beginnen met piano spelen. Je durft niet de eerste stap te zetten, want ja, geen geld of geen tijd. Of is er iets anders wat je tegenhoudt?

In deze Walk & Talk gaan deelnemers onder begeleiding van time-managementexpert Max Ohlenschlager aan de slag met dromen en doelen en worden de eerste stappen verkend. Je zult versteld staan van wat er wél mogelijk is. Bij deze maandelijkse koffiepauze is iedereen die op zoek is naar (ander) werk van harte welkom.

Het doel van de Walk&Talk is je te helpen om zelf de deskundige te worden voor jouw zoektocht naar werk. Want wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je, samen met andere werkzoekenden, bij de Walk&Talk.

Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht en kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl/walk  

Praktische informatie Online Walk & Talk | Werken naar je dromen en doelen

Datum: 12 april

Tijd: 19.30-21.00 uur

Locatie: Online

Deelname: Gratis Aanmelden: www.bibliotheekbollenstreek.nl/walk

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.