Datum: 12-04-2021 - 01:48
06
apr
'21
'Zadelpijn voor dementie' gaat de elfstedentocht nu dan ècht rijden!
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

'Zadelpijn voor dementie' gaat de elfstedentocht nu dan ècht rijden!

Volgende week is het zover en reizen we af naar Friesland voor de tocht der tochten. Wij gaan in het kader van 'Zadelpijn voor dementie' de elfstedentocht fietsen om geld in te zamelen om de dementie-afdeling van Marente afdeling sint Jeroen op te fleuren....

Wij: Ben Zonneveld, Cor den Elzen, Peter, Marco en Hans Turenhout en Marcel Mooijekind gaan de tocht der tochten fietsend afleggen om via sponsoring geld in te zamelen om de leefomstandigheden op de dementie afdeling van Sint Jeroen wat gezelliger te maken. Wij zijn allen geen geoefende fietsers vandaar 'Zadelpijn tegen dementie'. We gaan de ruim 300 kilometer in 3 dagen afleggen. Inmiddels staat de teller op ruim € 12.000,- mede dankzij de gulle giften van onze sponsoren maar ook donaties van particulieren.

Oorspronkelijk zouden we vorig jaar al gaan fietsen, alleen gooide corona toen roet in het eten, nu gaan we dit jaar wel. We hebben de afgelopen zondagen diverse trainingsritten gedaan en denken er aardig klaar voor te zijn. U kunt ons volgen via onze facebookpagina, daar staan de trainingsrit verslagen en zullen we ook updates plaatsen tijdens de tocht der tochten. https://www.facebook.com/zadelpijnvoordementie

Mocht u het goede doel nog willen steunen dan kan dit uiteraard nog, u kunt uw donatie overmaken op NL52 RBRB 0939 6860 15 t.n.v. C.V. de Noortukkers o.v.v. Zadelpijn voor dementie.

Op donderdag 15 april wordt er afgetrapt in Leeuwarden, op zaterdag 17 april zal de finish uiteraard ook weer in Leeuwarden zijn.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.