Datum: 12-04-2021 - 02:00
04
apr
'21
vv Noordwijk zet trouwe leden in het zonnetje
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

vv Noordwijk zet trouwe leden in het zonnetje

Maar liefst achttien trouwe leden ontvingen de afgelopen week als dank voor hun jarenlange lidmaatschap bij vv Noordwijk een bronzen, zilveren of gouden clubspeld. Een lid ontving een glazen plaquette, vanwege maar liefst 60 jaar lidmaatschap.....

Worden normaal gesproken de trouwe leden op de nieuwjaarsreceptie in het zonnetje gezet, vanwege de coronabeperkingen kon dat dit jaar niet op die manier. Het was de bedoeling om op een algemene ledenvergadering hier aandacht aan te besteden, maar het ziet er naar uit dat ook dit voorlopig nog niet gaat lukken.

Daarom besloot het bestuur om de leden thuis te verrassen met een paasattentie en hun dik verdiende clubspeld of plaquette. Zeker in deze zo goed als voetballoze periode is vv Noordwijk extra blij met trouwe leden.

De jubilarissen zijn:

60 jaar lid: Aad v.d. Niet (plaquette)

50 jaar lid: Harry Hollander, Leen v.d. Niet, Henk van ’t Wout, Jacques Sluys, Jos Smits (gouden speld)

40 jaar lid: Ton Berends, Alexander Nijenhuis, Peter Hermans, Sander Schoneveld, Ben Zandbergen (zilveren speld)

25 jaar lid: Mark de Ruiter, Bart Dassen, Thomas van Duijn, Sven Strijk, Rick Smits, Sander van Dam, Sybren van Kouwen (bronzen speld)

Op de foto: jeugdtrainer Sander Schoneveld met zijn onderscheiding

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.