Datum: 17-06-2021 - 01:58
01
apr
'21
Update: foto. Noordwijkse inwoner neemt heft en verfkwast in eigen hand, doppen op Raadhuisstraat wit geverfd.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Update: foto. Noordwijkse inwoner neemt heft en verfkwast in eigen hand, doppen op Raadhuisstraat wit geverfd.

Een inwoner van Noordwijk was de glijpartijen op de gladde donkere doppen en de onoverzichtelijkheid van de verkeerssituatie aan de Raadhuisstraat zó zat dat hij het heft èn de verfkwast in eigen hand heeft genomen. Nadat de onfortuinlijke Noordwijker zelf diverse keren onderuit was gegaan...

op de gladde doppen bedacht hij om er maar even zelf wat aan te doen. Met bussen witte verf en een kwast is er flink wat werk verzet met als resultaat dat heel veel doppen nu wit èn zichtbaar zijn voor alle weggebruikers.

Tijdens het verven ging er nog wel wat mis. Een automobilist toeterde ter ondersteuning van de actie, en daar schrok de inwoner zó van dat hij de laatste verfbus liet vallen. Helaas kon hij daardoor niet alle doppen wit verven.

De gemeente heeft nog niet gereageerd op deze actie. 

 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.