Datum: 27-09-2021 - 07:07
29
mrt
'21
Vrachtwagen met aanhanger van weg geplukt voor uitgebreid onderzoek.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Vrachtwagen met aanhanger van weg geplukt voor uitgebreid onderzoek.

Meerdere disciplines zijn maandag halverwege de middag betrokken geweest bij de controle van een vrachtwagen met aanhanger aan de Van Berckelweg in Noordwijk. Naast de politie was ook de douane met meerdere voertuigen en een scanwagen ter plaatse. De politie heeft in samenwerking...

met de douanemedewerkers de vrachtwagen leeggehaald en de lading onderzocht.  Een speurhond die getraind is om verdovende middelen en drugs te vinden werd tevens met een geldhond ingezet.

De spullen werden uit de vrachtwagen gehaald en door een scan gehaald. Tevens moest de gehele combinatie ook door een scan. De inzittenden werden afgezonderd van elkaar in verschillende politiebusjes gezet. Of de politie en de douane ook nog iets hebben gevonden werd niet bekendgemaakt.

Of er nog meer voertuigen zijn gecontroleerd is onbekend.

Foto's: BON

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.