Datum: 23-10-2021 - 15:27
29
mrt
'21
Een ommetje met burgemeester Wendy Verkleij.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Een ommetje met burgemeester Wendy Verkleij.

Heeft u iets op het hart? Wilt u iets bespreken met de burgemeester? Bent u geraakt door de coronacrisis? Of heeft u goede ideeën voor de gemeente als we weer open en vrij zijn deze zomer? Burgemeester Wendy Verkleij wil er graag over met u in gesprek...

tijdens een ommetje door de Noordwijkse bossen, duinen of wellicht in uw wijk of rond uw bedrijf. Wij kijken uit naar veel reacties.

Interesse? Mail uw naam en uw telefoonnummer én het onderwerp waarover u wilt spreken naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lukt een ommetje niet, maar wilt u wel graag met de burgemeester spreken? Neem ook dan contact met ons op voor een bel- of zoomafspraak.

Foto PR.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.