Datum: 29-07-2021 - 23:25
27
mrt
'21
Sportbedrijf Noordwijk organiseert dit jaar ‘Het Sportcafé’.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Sportbedrijf Noordwijk organiseert dit jaar ‘Het Sportcafé’.

 Sportbedrijf Noordwijk organiseert dit jaar onder de van vlag van Sportverkiezingen Noordwijk Het Sportcafé! Een online tv-platform met uitzendingen vol sport, spel, muziek, een tintje politiek en vooral heel veel gezelligheid!...

Onze gasten bestaan uit een gemêleerde groep vertegenwoordigers van sportverenigingen uit de gemeente Noordwijk. Wat we allemaal voor jullie in petto hebben zullen we de komende weken bekendmaken.

Het liefst zouden wij elke sportverenging uit Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk aan het woord laten, maar vanwege beperkte zendtijd is dit niet haalbaar.

Mocht je als sporter of als lid van jouw sportvereniging een mooi verhaal hebben over de sport in dit pittige jaar en wil je deze met iedereen delen laat het ons dan weten. Wij zorgen voor een mooi platform op onze social mediakanalen en de website www.sportverkiezingennoordwijk.nl

We gaan live op de website www.sportverkiezingennoordwijk.nl en op de Facebookpagina van Sportverkiezingen Noordwijk op donderdag 15 april om 19:00 en donderdag 27 mei om 19:00.

Houd onze socials en nieuwsbrieven in de gaten voor de laatste updates.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.