Datum: 19-09-2021 - 19:20
26
mrt
'21
Welzijn Noordwijk staat voor je klaar.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Welzijn Noordwijk staat voor je klaar.

Welzijn Noordwijk blijft voorlopig gesloten voor inloop volgens de laatste richtlijnen, maar is telefonisch en per mail goed bereikbaar voor alle vragen op het gebied van welzijn. Heb je een boodschap nodig, behoefte aan een sociaal praatje of zoek je een leuke afleiding in deze lastige tijd? Neem contact met ons op, we helpen je graag. De lockdown wordt verlengd en ja, we begrijpen ook waarom. We moeten hier met z’n allen doorheen, maar we doen het ook voor elkaar. ...

Welzijn Noordwijk is er daarom, zeker in deze tijd, voor jou. Elkaar live ontmoeten is lastig, maar we hebben mogelijkheden om afleiding te geven en ondersteuning te bieden.

Contact met elkaar
Weet je even niet hoe je de boodschappen in huis krijgt, omdat je zelf de deur niet uit kan of lukt het niet om je hond uit te laten? Bel ons op. We hebben een heel team van vrijwilligers klaarstaan die je graag willen helpen. Ook is het mogelijk om medicatie op te laten halen bij de apotheek, of gewoon om even te kletsen aan te telefoon met een belmaatje.

Lukt het allemaal wel zelf, maar lijkt het je leuk om met iemand te wandelen en wie weet een vriendschap op te bouwen? Ook dat is mogelijk. Neem contact op met Nikki van der Ven op nummer 06 40567077. Zij kan hier meer over vertellen.

Online ontmoeten
Wist je dat je met Wordfeud niet alleen leuke woorden kan leggen, maar ook in contact kan komen met elkaar via de chatfunctie? Wie weet kun je tips uitwisselen of breng je de ander op ideeën. Ben je meer van de bingo of word je blij van een quiz? Met elkaar kunnen we vast iets bedenken. Kijk voor meer informatie op meetupnoordwijk.nl of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meetup@Noordwijk is een initiatief wat is opgezet om mensen met elkaar in contact te brengen.

Noodzakelijk vervoer met Automaatje We houden de actuele maatregelen van het RIVM en de richtlijnen van de ANWB aan bij het inzetten van een AutoMaatje. Zolang deze maatregelen gelden, rijden de vrijwilligers alleen noodzakelijke ritten. Denk hierbij aan een ziekenhuisbezoek of een vaccinatieafspraak. We zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bereikbaar tussen 09.30 uur en 12.30 uur op het nummer 06-38850240. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hulp bij administratie Misschien kun je wel wat hulp en of tips bij de administratie gebruiken. Administratie met Koffie helpt je daar graag bij. Elke dinsdag tussen 13.00 uur en 14.00 uur is er een vrijwilliger om je telefonisch te woord te staan op het nummer 06 409 069 75. Komt het niet uit op dit tijdstip, spreek dan gerust een berichtje in. Mailen kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk voor meer informatie op de website www.administratiemetkoffie.nl.

Hoe kun je ons bereiken?
We zijn van maandag t/m vrijdag van 09.30 uur- 15.30 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 071 711 4334 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een bericht sturen via de website www.welzijnnoordwijk.nl of social media kan natuurlijk ook.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.