Datum: 28-09-2021 - 08:35
27
mrt
'21
'Nu voor Later'. Uw eigen wensenboekje.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

'Nu voor Later'. Uw eigen wensenboekje.

U heeft de regie over uw eigen leven. Is het dan niet logisch dat u ook uw eigen uitvaart regisseert? Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg biedt u daarom kosteloos het wensenboekje ‘Nu voor Later’. Wellicht bent u weleens bij een uitvaart geweest waarvan u dacht: zó wil ik het later ook. Of… zo wil ik het juist níet! Aan te raden is dan ook, om nú al na te denken over uw eigen uitvaart. En niet onbelangrijk: om uw nabestaanden op de hoogte te brengen van uw wensen....

Zij zijn immers degenen die uw uitvaart moeten gaan regelen.

Uw Eindregie
Omdat velen het moeilijk vinden om te praten over de dood en wat daarbij komt kijken, heeft Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg het wensenboekje Nu voor Later in het leven geroepen. Hierin kunt u aangeven hoe u uw laatste afscheid graag wilt hebben. Ook is er ruimte voor herinneringen en andere belangrijke, leuke, mooie, interessante informatie die u wilt nalaten. Zo helpt dit persoonlijke wensenboekje niet alleen bij het vormgeven van uw uitvaart, maar is het voor uw nabestaanden ook een mooi aandenken voor wanneer u er niet meer bent.

Wensen en financiën
Tevens is het altijd mogelijk om een persoonlijk gesprek met onze uitvaartconsulent Adri van den Bergh te maken. Zij brengt samen met u uw uitvaartwensen en de daarbij behorende kosten in kaart. Tevens kan zij voor u nagaan of uw financiën toereikend zijn om het door u geregisseerde afscheid te kunnen uitvoeren. Zo niet, dan gaat zij op zoek naar een oplossing. Dit geeft ú gemoedsrust en ontzorgt uw nabestaanden.

Aanvraag wensenboekje
Om vrijblijvend en kosteloos een wensenboekje aan te vragen (en/of een afspraak te maken):

www.vanderputtenendunweg.nl/nu-voor-later 

• 0252 – 413 213

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.