Datum: 19-09-2021 - 18:05
24
mrt
'21
Twee aanrijdingen vlak na elkaar op fietspaden Van Berckelweg en Leidsevaart.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Twee aanrijdingen vlak na elkaar op fietspaden Van Berckelweg en Leidsevaart.

Vanmiddag rond kwart voor 3 was het vlak na elkaar twee keer raak op het fietspad Van Berckelweg ter hoogte van de benzinepomp en een klein stukje verder op het fietspad langs de Leidsevaart richting Voorhout. Op de Van Berckelweg wilden een aantal auto's (vanuit Voorhout en vanuit Noordwijk) het terrein van het tankstation opdraaien en dat ging gepaard met getoeter. Door de schrik van het getoeter week een fietser uit, die daarbij een andere fietser raakte...

De geraakte fietser kwam daarbij lelijk ten val en is met de ambulance voor verder onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. 

Een paar minuten later was het een klein stukje verderop ook raak. Een scooter wilde een fietser inhalen, echter ging deze fietser op hetzelfde moment een andere fietser inhalen. De scooter raakte daarbij de fietser die daardoor ten val kwam. De vrouw is nagekeken in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 

Tijdens de afhandeling van beide ongelukken heeft het verkeer op het fietspad enige hinder ondervonden. 

Foto's: BON

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.