Datum: 29-07-2021 - 23:56
12
mrt
'21
Update: Nog meer kogels gevonden. (Magneetvisser vist kogels uit het water in Noordwijk).
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Update: Nog meer kogels gevonden. (Magneetvisser vist kogels uit het water in Noordwijk).

Een magneetvisser heeft vanmiddag diverse kogels opgevist uit het water van de Maandagse Wetering in Noordwijk. Met magneetvissen wordt er met een sterke magneet in het water gevist om te zoeken naar metalen. Dat er dan soms ook bijzondere vondsten worden gedaan is niet uitgesloten...

Deze keer was het dus weer eens raak. Naast kogels kwam er ook een patroon mee naar boven. Het is uiteraard niet bekend waar de kogels vandaan komen. De kogels zijn veilig gesteld door de magneetvisser. 

Update: Vanmiddag, vrijdag 12 maart, zijn er nog meer kogels door de magneetvisser uit het water gehaald. Ook deze kogels zijn veilig gesteld.

Afgelopen zomer vond een magneetvisser nog een vliegtuigbom in een water in Hillegom. Deze is toen door de EOD tot ontploffing gebracht op het strand van de Langevelderslag.

Foto’s: BON en Flashlight Fotografie 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.