Datum: 27-09-2023 - 18:22
10
mrt
'21
Overeenkomst woningbouw Offem Zuid West getekend.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Overeenkomst woningbouw Offem Zuid West getekend.

Burgemeester Wendy Verkleij en directeur Roel van Drongelen van Thunnissen B.V. ondertekenden op 10 maart een overeenkomst. Voor de bouw van woningen en huurappartementen in Offem Zuid West in Noordwijk. Hierdoor kan de bouw van woningen in Offem Zuid in volle vaart doorgaan...

Offem Zuid 

In de nieuwbouwwijk Offem Zuid komen circa 700 woningen. Het eerste deelgebied in deze nieuwbouwwijk is inmiddels bewoond. Andere deelgebieden zijn volop in ontwikkeling. Offem Zuid West ligt tussen de Herenweg en de inmiddels bewoonde woningen van Offem Zuid.

Woningbouw Offem Zuid West

Offem Zuid West vult het bestaande deel van de wijk prachtig aan. Met 2 karakteristieke gebouwen met huurappartementen en 29 grondgebonden woningen. Er komen middeldure hofwoningen, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande villa. Thunnissen BV bouwt de woningen. Van Rhijn Bouw B.V. bouwt de gebouwen met huurappartementen.

Foto: PR

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.