Datum: 12-04-2021 - 02:26
07
mrt
'21
Palliam Online: mindful van start met Marije Groenewoud.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Palliam Online: mindful van start met Marije Groenewoud.

Onrust, piekeren en minder sociale contacten. We ervaren allemaal dat het coronavirus ons nog steeds raakt, zowel fysiek als mentaal. Wanneer je de morgen online begint met een half uur mindful mediteren dan neem je de positieve effecten ervan de hele dag mee....

Op vrijdagmorgen 12 en 19 maart kun je bij Marije Groenewoud van 9.00 tot 9.30 uur meedoen met een aantal eenvoudige meditatie oefeningen. Het is zowel voor beginners als voor de wat meer gevorderden. Door je aandacht te richten op het hier en nu maak je je automatisch minder zorgen over verleden of toekomst.

De nadruk bij deze workshop ligt op gewoon doen! Door online samen mindful te mediteren kan er een gevoel van verbondenheid ontstaan.

Palliam wil met dit online initiatief een bijdrage leveren aan het tegengaan van de negatieve invloeden die het coronavirus op mensen heeft.

Informatie en inschrijven: www.palliam.nl

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.