Datum: 20-09-2021 - 04:31
04
mrt
'21
Auto keert op N206 en veroorzaakt botsing.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Auto keert op N206 en veroorzaakt botsing.

Vanmorgen heeft een automobilist een botsing veroorzaakt doordat hij ging keren op de N206. Hij kwam bij de Van Berckelweg de oprit van de N206 op richting Noordwijkerhout. Een automobiliste, komende uit de richting van Katwijk, minderde vaart om de bestuurder ruimte te geven om in te voegen....

Echter gooide de bestuurder ineens het stuur om, om te gaan keren. Een botsing was onvermijdelijk. Een auto van de Provincie Zuid-Holland die toevallig in de buurt was, heeft de afrit aan de overkant een stukje afgezet voor de veiligheid. De gekeerde auto kon niet meer verder rijden. De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

De bestuurster van de geraakte auto heeft haar auto veilig gesteld vlakbij het benzinestation aan de Van Berckelweg, en wachtte daar op verdere afhandeling van het ongeluk. Er raakte gelukkig niemand gewond.

Foto's: BON

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.