Datum: 12-04-2021 - 02:26
03
mrt
'21
Walk & Talk Online workshop Personal Branding en Werkgeluk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Walk & Talk Online workshop Personal Branding en Werkgeluk.

Op 8 maart van 19.30-20.30 uur geeft coach en trainer Antoinette Middeldorp tijdens de Walk & Talk een online workshop Personal Branding en Werkgeluk. Deze workshop geeft werkzoekenden inzicht in hoe zij zich beter kunnen positioneren. Inzicht in jezelf (kwaliteiten, waarden, drijfveren) geeft uitzicht!...

Verder wordt antwoord gegeven op de vraag hoe werkgeluk bijdraagt aan duurzame inzetbaarheid.

Onder begeleiding van trainer Antoinette Middeldorp wordt een eerste stap gemaakt om een persoonlijk profiel te maken en dat is fun! Aan de hand van de Golden Circle en het talent- en waardenoverzicht stellen de deelnemers een eigen profilering/pitch op. Via het model van werkgeluk Purpose-Flow-Fun & Friendship (P3F model) brengen deelnemers hun eigen Why in kaart.

Tijdens de workshop profileert iedere deelnemer zichzelf voor de groep. Daarna krijgt de deelnemer feedback via de roddel-methode, waardoor wordt geleerd de beste versie van jezelf te laten zien.

Walk&Talk
Bij deze maandelijkse koffiepauze is iedereen die op zoek is naar (ander) werk van harte welkom. Het doel van de Walk&Talk is je te helpen om zelf de deskundige te worden voor jouw zoektocht naar werk. Want wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je, samen met andere werkzoekenden, bij de Walk&Talk.

Deelname is gratis, maar wel graag vooraf aanmelden via de website van de Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl/walk   

Praktische informatie Walk & Talk | Online workshop Personal Branding en Werkgeluk

Datum: 8 maart

Tijd: 19.30-20.30 uur

Locatie: Online

Deelname: gratis

Aanmelden vooraf verplicht via www.bibliotheekbollenstreek.nl/walk  

Foto PR.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.