Datum: 23-10-2021 - 15:21
27
feb
'21
23-jarige Noordwijker in IJmuiden aangehouden op verdenking bezit/handel harddrugs.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

23-jarige Noordwijker in IJmuiden aangehouden op verdenking bezit/handel harddrugs.

Op vrijdagavond hield de politie in IJmuiden een 23-jarige man uit Noordwijk aan op verdenking van het bezit van of de handel in harddrugs....

Omstreeks 21.10 uur zag de politie dat een personenauto werd geparkeerd op de Schiplaan in IJmuiden. De auto was bekend bij de politie omdat er informatie was binnengekomen dat mogelijk door de bestuurder van de auto zou worden gehandeld in drugs.

De bestuurder was juist weggelopen, maar toen hij even later bij zijn auto terug kwam, werd hij gecontroleerd. De man bleek veel contant geld bij zich te hebben en ook vertoonde zijn broek een opvallend grote bobbel, De man bleek een tasje bij zijn kruis te hebben waarin dertig bolletjes met vermoedelijk heroïne en cocaïne zaten.

De politie nam het geld en de drugs in beslag.

Bron: Politie 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.