22
feb
'21
Inzamelingsactie voor uitvaart vermoorde Solaine.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Inzamelingsactie voor uitvaart vermoorde Solaine.

Vorige week zaterdagnacht is de 32-jarige Solaine door een steekwapen om het leven gebracht. De verdachte, een 25-jarige Noordwijker, zit nog steeds vast vanwege verdenking van deze moord. Klik hier voor het artikel. De familie en vrienden van Solaine zijn een inzameling gestart....

om de kosten van de uitvaart bij elkaar te krijgen. De moeder van Solaine, woonachtig in Cuba (het geboorteland van Solaine) heeft als grote wens Solaine haar laatste rustplaats te geven in Cuba. Helaas is dat financieel niet haalbaar voor de moeder. 

Er zijn twee opties voor de uitvaart. De eerste optie is om Solaine, met behulp van het Rode Kruis en de Cubaanse Ambassade in Nederland, naar Cuba te repatriƫren voor de uitvaart. Als dat toch niet mogelijk blijkt dat wordt Solaine gecremeerd in Nederland en wordt haar as naar Cuba verzonden.

De familie van Solaine heeft amper geld en Solaine laat ook nagenoeg niets na, omdat ze veel geld dat ze verdiende naar Cuba stuurde.

Een uitgebreid artikel over het leven van Solaine en haar relatie met betrekking tot de verdachte staat uitgebreid beschreven op Boevennieuws.pro (klik hier).

Wilt u helpen om Solaine haar laatste rustplaats te geven, dan kunt u doneren klik hier voor de donatie gegevens. Vanmorgen stond de teller op de helft van het benodigde bedrag.