Datum: 07-03-2021 - 22:39
21
feb
'21
Van skipak naar zwembroek, genieten in Noordwijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Van skipak naar zwembroek, genieten in Noordwijk.

Zondag een week geleden liep iedereen nog in skipak, en suisde men van groot naar klein met de slee nog van de duinhelling of stond op de schaats voor een heerlijk tochtje over bevroren sloten en meren (Zie artikel: ijspret in Noordwijk). Slechts een week later het andere uiterste op de stranden van Noordwijk, velen waren aan het genieten van een heerlijke lentedag.....

 en er waren er genoeg die de zomer al in hun bol hadden en in zwempak (of niet) een frisse duik namen. 

Gisteren was het ook al behoorlijk druk te noemen, en sloot zelfs een eigenaar zijn strandtent omdat het voor zijn deur veel te druk was. Vanmiddag riep de gemeente Noordwijk nog op om niet meer richting Noordwijk te komen, alle parkeerplaatsen waren vol. De lange file op de Koningin Wilhelmina Boulevard bewees maar weer dat Noordwijk populair was als zondagsuitje. 

De redactie kwam de boa’s tegen die samen met de politie een kleine afhandeling hadden van een botsing tussen een fiets en een auto. Verdere meldingen of overlast door drukte is nog niet bekend. 

Foto’s: BON

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.